Gratulace!

Skvěle si vede na probíhajícím Mistrovství Slovenska „kroměřížský“ IM Viktor Gažík, který zatím dosahuje nevídaného výkonu 7/7, čímž si již splnil další normu GM s dvoukolovým předstihem.

IM Viktor Gažík (vlevo) bojující za Slávii

Nezbývá než po zisku Mistra Slovenska v rapidu a zatím po splněné normě GM klobouček dolů a velká gratulace a Viktore přidej ještě titul Mistra Slovenska v klasickém šachu!!!

3 komentáře u „Gratulace!

  1. KM junior

    Chybí tady článek o panu Jablečníkovi a jeho bronzové medaili v blickách na mistrovství seniorů. Viktor měl nakonec 9 bodů.

    1. Gusta J.

      V průběhu blicáku jsem prohrál vyhranou partii s Židů, pak jako jediný jsem vyhrál s vítězem Sejkorou (byla to jeho jediná prohra na celém MČR) a v poslední partii jsem remizovou pozici prohrál se Šmajzrem – kdybych vyhrál, tak jsem turnaj vyhrál – rozhodovala vzájemná partie. V hlavním turnaji už to tak slavné nebylo, 4 výhry, 4 remízy a jedna prohra – smutné je na tom nejvíc to, že tu jedinou prohranou partii jsem měl vyhranou, v pozici, kde jsem získával pěšce, byly dvě možnosti a já bohužel zvolil tu špatnou. I pak to ještě byla asi remíza, ale pod dojmem, že jsem byl vyhraný, se mi to zdálo málo, a tak prohra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *