Úspěch naší mládeže

Turnaj Karla Osmančíka Dolní Benešov 21.9.2019

Hrály se 2 turnaje.Turnaj dospělých a mládeže do 16 let. V hlavním turnaji dospělých startovali za Slavii Kroměříž Radek Šudřich st. a Petr Bačák ml..Radek měl startovní č. 24 a celkem se mu dařilo skončil 17. Zaznamenal dokonce svůj největší úspěch a porazil hráče s ratingem přes 2400!

Petrovi se bohužel až tak moc nedařilo i přes opravdu mnoho zajímavých pozic.Skončil na 55.místě.Ovšem díky němu se dařilo všem bezpečně ostatním a v klidu jsme  i dojeli domů. Únava se ovšem u něho projevila na poslední 2 kola i díky velkému vytížení v práci, škoda.
Tak a naši mladí, Martin Hubáček r.n.2006 a  Radek Šudřich r.n.2012. V turnaji mládeže startovalo 60 dětí. Martin měl startovní č.11 po celou dobu turnaje podával velmi slušný a ucelený výkon.Je vidět jeho vzrůstající výkonnost, jen tak dále.V turnaji se 6,5 body skončil na 5. místě celkově a v kategorii do 14 let získal krásnou stříbrnou medaili. Velká gratulace. Ráďa měl st.č.51 a byl 2. nejmladším účastníkem v turnaji , získal pěkných 5 bodů.Celkově obsadil 25 místo, ale po 8 kole ještě vedl v kategorii do 10 let! Nakonec z toho byla bronzová medaile, přesto smekám po celou dobu turnaje se utkával s papírově silnějšími soupeři.Na závěr shrnuto podtrženo úspěšná výprava na sever Moravy.

 

Radek Šudřich v akci

Ráďa Šudřich ml.

Martin Hubáček

Vyhlášení nejlepších

Vyhlášení nejlepších

Pravidelné tréninky mládeže se konají ve středu od 17:30 hod.

Gratulujeme !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *