Šachová škola pro mládež konečně i v Kroměříži

Huráá! Po letech pauzy jsme se dočkali obnovení šachového kroužku pro mládež. Šachový kroužek je zaměřen na děti od útlého věku. Zatím ho navštěvuje 12 dětí ve věku 5 -10 let. Scházíme se pravidelně každou středu v 17:30 ve sportovní hale na Kotojedské  ulici v klubovně šachu.

Šachové tréninky vede zkušená dvojice trenérů Petr Bačák st. a Petr Bačák ml. takže o vývoj a výchovu dětí je a bude kvalitně postaráno. Petr Bačák st. je majitelem prosperující firmy v Brně a jeho syn působí ve firmě jako manažer. Zájemci o šachový kroužek se můžou přihlásit na e- mailové adrese petr.bacak@tdz-turn.com . Zajímavá je cena šachového kroužku, která je zcela zdarma. Již to předurčuje proč to všechno dělají – nejde o peníze, ale o děti !!!

Mladí adepti šachu pod dohledem Petra Bačáka st.

Další uchazeči budou srdečně vítáni.

Poznámka: Šachový kroužek jako takový je skutečně zcela zdarma. Pokud ovšem budou děti šachy bavit a budou chtít hrát za SLAVII Kroměříž turnaje, je nutné zaplatit členský příspěvek za členství TJ SLAVIA. Tento členský příspěvek činí ročně 250 Kč pro mládež ve věku 7 – 17 let a pro ještě mladší děti pouhou stokorunu ročně. Z tato částka slouží např. k hrazení nákladů souvisejících s hrací místností, částka nejde na odměnu trenérům či jiným funkcionářům šachového oddílu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *