Grand Prix Zlínského kraje – turnaj Kroměříž

V sobotu 20. listopadu se konal v Kroměříži první turnaj ze série žákovských GP Zlínského kraje. Pořadatelem turnaje byla TJ SLAVIA Kroměříž pod vedením Radka Šudřicha st. Na turnaj se sjela necelá sedmdesátka dětí z celého kraje. Soutěž byla rozdělena do třech věkových kategorií, a to HD10, HD12, HD14. Pro všechny hráče bylo připravené občerstvení a každý z nich si domů odvezl malý dárek. Vítězové kromě toho ještě medaile.

Za SLAVII Kroměříž se účastnili Dominik Šudřich a Olinka Myšáková. Bohužel nám chyběl náš talent a adept na medaili Radek Šudřich ml., a to z důvodu karantény.

Olince se nepovedl začátek a tak si z prvních tří kol odnesla 0. Ve zbylých čtyřech kolech ovšem vypustila jen jedinou půlku. V kategorii HD12 tak skončila s 3,5 body, což stačilo na celkové 13. místo z 21. Mezi dívkami byla 5. z 8.

Dominik uspěl v kategorii HD10 obdobně, získal taktéž 3,5 bodu, jen u něj nebyl takový rozdíl mezi první a druhou polovinou. Dobré pomocné hodnocení ho vyneslo na 9. místo ze 20.

Kompletní výsledky jsou dostupné na chess-results.com.

Na turnaji panovala skvělá atmosféra. Doufáme proto, že se turnaj všem líbil a těšíme se na další kolo. Velké dík patří hlavnímu rozhodčímu Pavlovi Růčkovi a vedlejšímu rozhodčímu Michalovi Kostkovi. Děkujeme také všem hráčům, trenérům a rodičům.

Touto cestou děkujeme všem sponzorům, bez kterých bychom tento turnaj nemohli uskutečnit. Hlavním sponzorem turnaje byla společnost DIAMOND TRANSPORT, s.r.o.. Dále turnaj podpořili ROSA market, s.r.o., Danuše Káčerová, Petr Bačák a Policie ČR. Za pronájem prostor děkujeme ZŠ Komenského.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *