Vítězíme i v Praze

Ve dnech 27.12-30.12.2016 se zúčastnil skromného turnaje v Praze kapitán „Áčka“ Petr Kapusta. Jako nasazená jednička svou pozici s přehledem obhájil a se ziskem 6-ti bodů/7 měl půlbodový náskok na FM Gregora. Kromě slušné finanční ceny získal také 16 bodů do Ela , čímž se dostal přes magickou hranici 2250 bodů. Za rok a půl hraní v Kroměříži nárust 170 bodů je impozantní. Gratulujeme!

Na turnaj v Bludově zavítala ostřílená trojice Mudrák, Karlík a Kapusta. Našim borcům ovšem vypálil rybník sympatický FM Víťa Valenta. Ten se ziskem 6,5/7 bodů byl první před Karlíkem, Kapustou a Mudrákem. Turnaj je zajímavý tím, že rozdíl mezi první a padesátou cenou je pouze 5 minut ve vyhlašování.

Na Štěpána se tradičně hraje oblíbený turnaj v agilním Vlčnově. Zajímavé věcné ceny, domácí prostředí a slivovice přilákalo na start skoro 100 účastníků jimž vévodili 4 mezinárodní mistři a několik FM. Z kroměřížských hráčů se nejlépe umístil Mudrák na 9. místě a 2 kila domácích klobásek bylo hezké ohodnocení jeho hry. Peťa Kapusta volil dárek spíše pro svou přítelkyni do společné domácnosti- 5 kg pracího prášku :).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *